Kontakt

Иуекинг Лоцкеи Сафети Продуцтс Цо, Лтд

Адреса: Бр. 8 Ванглин Еаст Роад, индустријски парк Ванглин, Нортх баикианг Твон, Иуекинг, Зхејианг, Кина

Тел: + 86-13396996593 (Мииа Зхенг)

Вхатсапп: +86 13396996593

Факс : + 86-577-62531320

Е-маил : мииа@лоцкеисафети.цом

Сајт: ввв.лоцкеилото.цом

Zatvaranje podesivo kugla ventil

Zatvaranje podesivo kugla ventil

Br.: ABVL01 ABVL02 Podesiva olypropylene zatvaranje P kugla ventil je ventil zatvaranje ventila zatvaranje uređaji iskljuиenje raznih vrsta pod pritiskom ventile, uključujući: kuglasti ventil, ventil leptira, cilindar ventil, ventil, priključite ventil i pneumatski. Prilagodljive i univerzalni uređaji dostupni su za...

Products Specification:

Br.: ABVL01 /ABVL02

Zatvaranje podesivo kugla ventil
Pzatvaranje ventila olypropylene
Ventil iskljuиenje uređaji za zatvaranje raznih vrsta pod pritiskom ventile, uključujući: kuglasti ventil, ventil leptira, cilindar ventil, ventil, priključite ventil i pneumatski. Prilagodljive i univerzalni uređaji dostupni su za dodatnu fleksibilnost.
U malim dostu će zaključavanje cevi sa prečnici jačine od ½" na 3". Dostu nam velika kugla ventil možete ostaviti napolju cevi koje su u opsegu od 2 '' do 8" u prečniku. Materijal za uređaj takođe varira u zavisnosti od aplikacije.

  1. Prilagodljive kugla ventil zakljuиavanje je izrađena od polipropilena, visoko otporne da puca i abrazije, otporna na ekstremnim vremenskim uslovima temperaturu.

  2. Dve polovine zakljuиavanje obuhvatati kugla ventil regulator da zaštiti je od nenamerno aktiviranje ventil.

  3. Polipropilen ventil zakljuиavanje je equippedtogether sa katanac. Katanac zaključane okov max prečnika je 9mm.

  4. Sve boje su dostupne, obično crvenom na lageru.

Br.

Opis

ABVL01

Pogodan za cevi 1/2" na 2.5" prečnika, otvorite cevi od 1/2" za 1.25"

ABVL02

Pogodan za cevi 2" u 8" u prečnikuPosebno osmišljen po tvoj posebnim zahtjevima, nam prilagodljive kugla ventil zatvaranje napravio neki profesionalni proizvođači i dobavljači zatvaranje proizvoda u Kini - LOKI. Vi ste Dobrodošli da veleprodaje prilagođeni prilagodljive kugla ventil zatvaranje napravljeno u Kini u niskoj ceni sa naše fabrike, a takođe nudimo besplatan uzorak.

Hot Tags: Podesivi ventil kugla zatvaranje proizvođači Kina, dobavljači, fabrika, veleprodaje, prilagođenih, jeftino, cena, napravljeno u Kini, oslobodi uzorak, zatvaranje kugla ventil brady, polipropilen ventil zatvaranje
Srodni proizvodi